AQUABLAST & GEARBOX FINISH SERVICE

Home/AQUABLAST & GEARBOX FINISH SERVICE
AQUABLAST & GEARBOX FINISH SERVICE2023-08-07T14:21:38+00:00

AQAUBLAST:

De Aqaublast is de beste en mooiste manier om een onderdeel nieuw leven in te blazen, het resultaat is indrukwekkend! De Fixen is de machine die Bewo Motoren dat extra geeft wat wij iedere klant willen bieden!

Bij revisie werk maken wij veel gebruik van de Fixen Aquablast, deze peperdure machine is van de hoogste kwaliteit en heeft een zeer hoog resultaat waar geen andere machine tegen op kan.

Voordeel van de aqaublast tov andere straalmethoden, geen schade aanbrengt op kuntstof, staal, nikasil ect.. het is puur reinigen tot diep in het materiaal!

Bij 90% van de gevallen worden de onderdelen zoals carters, naven, frames, achterbruggen, linksystemen, remklauwen, kroonplaten, ect netjes opgestuurd via de pakketpost INCL het behandelingsformulier, de onderdelen zijn in veel gevallen direct behandelbaar door dat de klant de voorschriften zoals hieronder beschreven netjes naleven, waardoor wij snel en effectief kunnen handelen tegen de laagste prijs, eventuele vragen worden telefonisch of via whatsapp behandeld, wij zorgen wij dat deze binnen 2-3 werkdagen retour zijn na de klant.

DUS GOED WAT JIJ KUNT DOEN OM DE KOSTEN ZO LAAG MOGELIJK TE HOUDEN, EN JIJ HET BESTE RESULTAAT KRIJGT.

WERKWIJZE EN KOSTEN BEPALING:

DE KOSTEN VAN DE AQUABLAST ZIJN AFHANKELIJK VAN HET MATERIAAL, EN DE STAAT WAARIN HET MATERIAAL VERKEERD, DENK HIERBIJ AAN, VETTIGHEID, CORROSIE, EN ZAND.

VET EN VUIL:

HET KAN ZIJN DAT DE ONDERDELEN ZODANIG VET ZIJN DAT DEZE EERST ONTVET MOETEN WORDEN, DIT IS EEN EXTRA HANDELING(ZIE PRIJS TABEL), ZORG DAAROM DAT DE DELEN VETVRIJ WORDEN AANGELEVERD.

DIEPE CORROSSIE VOORSTRALEN:

CORROSSIE KAN ZODANIG VER IN HET ALLUMINIUM ZIJN INGEVRETEN DAT HET VERSTANDIG IS OM HET VOORAF TE DROOGSTRALEN MET DE GLASPARELCABINE OM HET BESTE RESULTAAT TE KRIJGEN.(ZIE PRIJSTABEL)

VERF EN POWDERCOAT:

ER IS EEN MOGELIJKHEID OM ZEER HARDNEKKIGE VERF EN/OF POWDERCOAT TE VERWIJDEREN, DIT IS EEN LANGDURIGE BEHANDELING MET ZWAAR MATERIAAL (ZIE PRIJSTABEL)

DRAAD BESCHERMING:

ONDERDELEN MET DRAAD KUNNEN BEST GELEVERD WORDEN MET DE BOUTEN ERIN GEMONTEERD, ZODAT DRAAD BESCHERMD BLIJFT BIJ DE BEHANDELING (NEEM BIJ VOORKEUR OUDE BOUTEN)

VOOR MONTAGE:

WIJ LEVEREN CARTERS GESPOELD RETOUR, 100% REININGEN IS EEN OPTIE, WIJ KUNNEN DE ONDERDELEN WASSEN EN DAARNA ULTRASOON REINIGEN. UITERAARD IS HET REINIGEN ZELF SNEL TERUG TE VERDIENEN DOOR DEZE HANDELING ZELF UIT TEVOEREN ( ZIE PRIJSTABEL)

Verzenden:

Wij proberen binnen 2-3 werkdagen de onderdelen te retourneren via pakketpost,

Prijzen standaard verzenden (9.50euro)

Verzekerd tot 500 euro (17.50euro)

Verzekerd tot onbepaald bedrag (vanaf 25 euro)

 

Betaling:

Wanneer uw onderdelen klaar zijn voor verzending kunnen wij een betaalverzoek/tikkie sturen, ook is het mogelijk vooraf te betalen via bankoverschrijving.

 

PRIJZEN:

CARTERSET BESTAANDE UIT 2/3 DELEN 49.95 EURO

CARTERSET INCL CILINDER EN KOP 74.95 EUR0

CARTERS VOORSTRALEN GLASPAREL 49.95 EURO

100% REINIGEN VOOR MONTAGE KLAARMAKEN  49.95 EURO

ULTRASOON REININGEN 35 EURO

OVERIGE ONDERDELEN WORDEN PER VULLING GEREKEND/UUR 79.95 EURO MACHINE INCL UURLOON.

VOOR de aquablast behandeling
NA de aquablast behandeling
NA de aquablast behandeling

GEARBOX FINISH

Naast de Aquablast hebben wij nog een unieke service,

De Gearbox Finish, wat is deze Finishing en waar dient het voor?

Motoren moeten tegen steeds scherpere prijzen gebouwd worden, dit komt helaas niet ten goede aan de kwaliteit van de onderdelen.

Doormiddel van een Gearbox Finish kunnen wij de afwerking geven die in de MXGP ook gebruikt word voor de motoren van de Factory Teams, wij hebben zelf verschillende versnellingsbakken mogen prepareren voor het hoogste niveau!

De voordelen op een rij:

  • Meer vermogen
  • Minder slijtage
  • Minder warmte ontwikkeling
  • Minder wrijving
  • Beter schakelen
  • Minder bijgeluiden
  • langere houdbaarheid van de olie
  • Minder kans op uitval/ bak schades

Kosten:

versnellingsbak 50/65/85cc                 350 incl BTW

versnellingsbak 125/250/500cc>        475 incl BTW

*koppelingstandwielen, krukastandwiel, tussentandwielen ect kunnen toegevoegd worden, bij grote extra hoeveelheid delen altijd in overleg en tegen meerprijs.

Titel

BEWO geprepareerde motoren