BRIXTON

Home/BRIXTON
BRIXTON2023-03-07T08:30:44+00:00

Brixton Motorcycles Nederland

Bekijk hier de Brixton modellen

.

THROWBACK STIJL. COMPROMISLOOS ONTWERP. PRECISIE-ENGINEERING.
Dat is waar Brixton Motorcycles voor staat. Gemaakt voor u, want u geeft om wat u rijdt. Met Brixton verover je de straten van deze wereld.

Klassieke “cool” was vanaf het begin onze inspiratie voor Brixton. Deze inspiratie heeft geleid tot de onmiskenbare retro-look. Of het nu een 125 of een 1200cc is, alles wat we doen heeft dezelfde spirit!

Crossfire 500 X, ADEMBENEMENDE PRESTATIE, ROBUUST GECONSTRUEERD.
De Crossfire 500 X brengt hetzelfde totaalpakket op de weg als zijn zustermodel, maar op een iets rustiger manier. Het stuur is breder, het zadel platter en de Pirelli-banden stomper. Bovendien is de kentekenplaathouder op klassieke wijze onder het zadel gemonteerd. Dat alles geeft de 500 X een rauwe uitstraling die niets anders dan bereidheid uitstraalt. Hij zeurt niet over de stoeprand waar je niet omheen wilde of het zandpad dat je op weg naar huis hebt genomen. Het is deze ontspannen houding die de Crossfire 500 X in zich draagt, die je vertrouwen geeft in elke rijsituatie.

Kwaliteit en compromisloos design bepalen de toon bij Brixton.

Ieder zijn ultieme motor – volgens deze slogan ontwikkelen en bouwen we een nieuw type motor. Onmiskenbare en unieke machines met op maat gemaakte specificaties. De rijervaring is doorslaggevend. En dankzij de precisietechniek biedt Brixton de soepelste rijervaring in zijn klasse. Stap op, open het gashendel en schakel door de versnellingen – Brixton zal je nooit teleurstellen. Als de horizon je enige grens is, is elke richting jouw weg,

Bezoek de Newtonstraat 6a in Lichtenvoorde voor een proefrit op de Brixton Crossfire 500 x. Maak altijd van te voren een afspraak. +31610395691 Rob Wolsink

Brixton Motorcycles Nederland

Titel

BEWO geprepareerde motoren